Samen met Maisha, centrum voor yoga en mindfulness en met Zo Leven, voedings- en leefstijladvies organiseert Zo Yoga Run Yoga Recharge weekenden. 


Houd je van de natuur en van bewegen en wil je graag een keertje kennis maken met natuurlijk hardlopen en verschillende vormen van yoga? Dan is een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND iets voor jou.

 

Yoga en natuurlijk hardlopen werken beiden ontspannend en meditatief. Hardlopen maakt je sterker en verbetert je lichamelijke conditie. Yoga houdt je soepel en verbetert je mentale conditie. De adem is voor beide bewegingsvormen een belangrijk instrument. Kortom: yoga en natuurlijk hardlopen vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Tijdens een RUN YOGA RECHARGE WEEKEND maak je kennis met verschillende vormen van yoga en met natuurlijk hardlopen. Je leert hoe kennis van yoga je helpt bij het hardlopen en hoe hardlooptechnieken je kunnen helpen bij yoga. J
e ontmoet andere mensen die jouw belangstelling voor yoga, natuur en/of hardlopen delen. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de ruimte hebt om je eigen keuzes te maken. Je kunt 4 yoga-sessies bijwonen, maar minder kan ook. Je kunt 2 natuurlijk hardlopen sessies meemaken, maar minder kan ook. Neem deel aan een natuurwandeling onder begeleiding van een gids. Als je wilt. Of boek een ontspanningsmassage. Je kunt optrekken met andere deelnemers of er in je eentje op uit. Kortom: niets hoeft, alles mag. We bieden je bovenal graag een ontspannen weekend, waarin je de batterij weer helemaal op kunt laden.

Kijk voor meer informatie op www.runyogarecharge.nl